Pescuit in Delta Dunarii

Programul „Pescuit in inima Deltei” se adreseaza atat pescarilor profesionisti cat si celor amatori dornici atat de o partida de pescuit pe cinste. De asemenea, se pot bucura de el si cei care cauta o „iesire ”cu prietenii sau cu familia. O iesire in Delta Dunarii, zona unde nu simti apasarea zidurilor, unde nu esti deranjat si nu deranjezi pe nimeni – locul in care te poti simti liber, locul in care vei simti ca traiesti!

ALEGE PROGRAMUL

Pescuit in Delta 2 nopti 3 zile

Pescuit 2 nopti / 3 zile

INFO GENERAL

Tarif de la 63 € / persoana/ sejur de 2 nopti

Vezi oferte

Pescuit in Delta 3 nopti 4 zile

Pescuit 3 nopti / 4 zile

INFO GENERAL

Tarif de la 78 € / persoana/ sejur de 3 nopti

Vezi oferte

Pescuit in Delta 4 nopti 5 zile

Pescuit 4 nopti / 5 zile

INFO GENERAL

Tarif de la 94 € / persoana / sejur de 4 nopti

Vezi oferte

Pescuit in Delta 7 nopti 8 zile

Pescuit 7 nopti / 8 zile

INFO GENERAL

Tarif de la 142 € / persoana / sejur de 7 nopti

Vezi oferte

Delta Dunarii cazare pescuit

Locatiile pentru pescuit la Dunare sunt nenumarate. Dar cele mai cunoscute sunt cele din inima Deltei – locurile unde nu se ajunge decat pe apa. Pentru a castiga timp si bani, va recomandam sa va cazati aproape de locurile unde unde veti pescuit. De asemenea, va recomandam sa obtineti permisul pentru pescuit de la ARBDD (Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii).

Pescuit Mila 23

Inima Deltei, Crisan – Mila 23, este zona care iti ofera cele mai mullte alternative pentru pescuit. Este o zona atat pentru cei care doresc sa pescuiasca la stationar (caras, crap, somn), cat si pentru cei care doresc o partida memorabila de pescuit la stiuca sau salau. Cine nu a inca nu pescuit la Dunare, poate spune ca inca nu a trait adevaratele aventuri la pescuit.

Unde pescuim – pesti din Delta Dunarii

Locatiile propuse sunt recomandate atat pentru pescuit stationar: crap si somn – locuri de pescuit exceptionale pe Dunarea Veche, atat pe ambele bucle intre Crisan si Mila 23 sau intre geamandurile vechi si Mila 8,5 sau pe zona de ingusta, la cioate. Alte locuri recomandate sunt canalul Caraorman, canalul Litcov si pe canalul care duce spre lacurile Puiu sau Rosu. Pentru pescuit la rapitor: stiuca, avat, salau sau biban va recomandam lacurile Trei Iezere, Bogdaproste, Iacub, Cuibul cu Lebede, Obretin, Vatafu, Lumina sau Isac, Baclanesti, Fortuna, Ligheanca sau pe canalele paralele cu Dunarea Veche.

Aventuri la pescuit

Locatiile ofera, de asemenea, celor care doresc sa insoteasca pescarii, neveste, copii, prieteni, diverse activitati de petrecere a timpului liber precum:

Zilnic sunt organizate excursii pe lacuri si canale, pentru a admira pasarile: pelicani, egrete, cormorani, starci. Admirati flora si fauna Deltei, vizitati padurea Letea sau grindurile de la Caraorman. Vizitati Sulina care este cel mai indepartat punct estic al Europei, vechiul Porto Franco, orasul aventurierilor si al piratilor. Nu ratati gurile de varsare ale Dunarii in Marea Neagra sau excursiile romantice la apus sau rasarit;

Activitati de agrement si relaxare precum: tir cu arcul, caiac, SUP, barci cu rame, etc.;

Petreceri tematice in fiecare seara, inclusiv petreceri cu spuma la piscina;

Unele piscine sunt incalzite;

Servicii de masaj.

Nota: *Intrucat nu toate locatiile turistice ofere aceleasi servicii si facilitati, iti recomandam sa intrebi consultantul tau de turism pentru a alege ceea ce ti se potriveste cel mai bine.

Partidele de pescuit se pot organiza atat in mediul natural cat si in amenajarile piscicole din apropiere.